Medlemmer

Asbjørn Toft

Asbjørn e en ekte Salhus gutt. Med en far som tidligere var med i Vinskvetten og i revyen i mange år, ble veien til den lokale scenen en naturlig vei å gå for Asbjørn. Han er en kreativ person med mange ideer. Han tar ansvar for å skrive og skape nye sketsjer og har et medfødt komisk talent.

Cato Jensen

Cato Jensen er en blid altmuligmann som kan det meste i revygruppen og øser gladelig ut til alle med sin faglige kunnskap og sin lange erfaring. Cato har vært med i en rekke musikaler, dramaer og komedier fra han var ganske ung. Han spiller flere instrument og har en flott sangstemme. Han skriver tekster og melodier til et hvert bruk. Han har stått for regien i en rekke oppsettninger både av revy og teater. Til daglig er han hovedlærer i teater og scenekunst på Åsane Folkehøyskole.

Kristin Nilsen

Kristin kom, som et friskt pust, til revyen i 2006. Hun er alltid blid og har et smittende godt humør. Kristin er utrolig musikalsk, flink å synge og hun er og flink som skuespiller. Kristin er full av ideer som "popper" ut av henne nesten ustanselig, så hun har mye å bidra med i revyen.

Linda Bokenfohr

Linda ble med i Salhus revy og teater i 2000, og har siden vert en viktig del av revygruppen. Hun sprer godt humør overalt hun kommer, og har viktige innspill og ideer for både drift og scenekunst. Hun har flere ganger sittet i styret, og fortsetter å gjøre en glimrende jobb der. Linda er en naturlig skuespiller, og har en meget flott sangstemme, som det er en fryd å se på en scene.

Liv Bente Jensen

Liv har vært med i revyen siden 70-tallet Hun er et herlig menneske og en vidunderlig revysjef! Liv er en morsom dame med lang erfaring bak seg, noe man ser igjen på scenen. Skuespill og sang ligger naturlig for Liv, og hun har tidligere vært med i Salhus koret. Hun er den supre revysjefen som vi alle er så glad i.

Ole Andreas Opshaug

Ole Andreas er eit nytt ansikt i Nornarevyen. Han har berre våre med oss i eit par år, men har allerede vist at han blir eit verdifullt tilskudd til revytroppen. Han er alltid parat til å ta eit tak, er med på dei villaste påfunn, og med sin litt skrudde humor og mange gode idèar har han allerede sørga for mangt eit lattebrøl på øvingane.

Per Arne Frislid

Paf er revyens tekniske vidunder. Han er en kreativ person og når han først bestemmer seg for å gjennomføre noe, ja da blir det sånn! Paf debuterte i revyen på Monradaften, der fikk han spille bass med Mads Eriksen, en liten drøm som gikk i oppfyllelse.

Steinar Toft

Steinar har vært med i revyen lenge, og er full av gode ideer! Han er kreativ og flink til å skrive gode sketsjer! Han er en god skuespiller og sanger, og han har tidligere vært med i Vinskvetten. Steinar debuterte i revyen på 70-tallet.