Archive for the ‘nyheter’ Category

Velkommen til Salhusbuketten!

tirsdag, mai 21st, 2019

Salhusbuketten er et initiativ startet av Anita Wiik, og Anne-Cecilie Gjerde Krossøy. Vi satser på å tilby et lokalt kulturtilbud for barn i barneskolealder. Tidlig i vår ble det kjørt en gruppe med barn i alderen 1-3 klassetrinn, og nå en gruppe på 4-7 klassetrinn. Denne gruppen har premiere på sitt teaterstykke torsdag 13. juni.

Deltagere i de to gruppene vil bli invitert til å delta i barnekor på høsten, der målet er en julekonsert i desember. Barnekoret vil være gratis for eksisterende medlemmer.

Instruktører i Salhusbuketten vil være medlemmer i Salhus Revy og Teater. Dette er mennesker som har en brennende interesse for revy og kultur, og som har mange års erfaring på området. Det er mennesker som liker å jobbe med barn, og som ønsker å la barn oppleve mestring og felleskap gjennom vår lange revytradisjon.

Nornarevyen presenterer Eurovision kveld

onsdag, mars 13th, 2019

Her blir det en festkveld du aldri vil glemme, med både Eurovision-quiz, konkurranser og underholdning fra scenen.

Vi lader opp til selveste Eurovision-finalen, som vil bli vist live på storskjerm. Vi sørger selvsagt for at lokalet er pyntet i ordentlig Eurovision-stil.

Ønsker du å kle deg ut, ingen problem, det gjør vi også. Men her er INGEN fastsatt kleskode.

Vi lover en storslått kveld med glitter og stas, god stemning og ikke minst BAR.

GRATIS INNGANG

18 ÅRS ALDERSGRENSE

Nornarevyen redder verden

onsdag, november 7th, 2018

Lørdag 3. november 2018 hadde Nornarevyen premiere på forestillingen «Nornarevyen redder verden». Om verden ble reddet er uvisst, men takket være vårt fantastiske publikum ble Nornarevyen reddet. 234 entusiastiske publikummere bidro til å løfte forestillingen til det ultimate nivå. Tusen takk til alle!

Bilder